Akció!

Caffe Gioia CLASSIC Nespresso® kompatibilis kávékapszula

950 Ft 500 Ft

A legjobb Arabica és Robusta kávéfajták kiegyensúlyozott keveréke.

Kompatibilitás: Nespresso ®
Arabica-Robusta arány: 40-60%
Erősség: 10
Ízvilág: Aromás, Harmónikus, Intenzív
Tulajdonságok: Koffeint tartalmaz

Elfogyott

Leírás

A legjobb Arabica és Robusta kávéfajták kiegyensúlyozott keveréke egy ízletes és aromás kávé a mindennapokra.

Lungo – egy kicsit hosszabbra (kb. kétszeres mennyiségű vízzel) főzött eszpresszó, kb. 50 ml (egy jól elkészített eszpresszó kb. 25-30 ml). A francia megfelelője a café allongé, míg németül Verlangerter.

Americano – azoknak, akik kicsit “hígabban” szeretik az eszpresszót. Az eszpresszó erőteljességét ízlés szerinti mennyiségű forró víz hozzáadásával tompítjuk.Persze nem célszerű túl sok vizet hozzáadni, hiszen elveszik a kávék jellegzetes íze. Az americano az ausztrál long black gyengébb változata.

 

10 kapszula a gyűjtő csomagolásban

Kompatibilis gépek: Mindegyik Nespresso® kávégép

 

A Gioia Caffe története:

Mindez több mint fél évszázaddal ezelőtt kezdődött, amikor Mr. Domenico Gioia 1949-ben egy olasz-amerikai eladótól élelmiszerboltot vásárolt. Az üzletben nem csak élelmiszer termékeket értékesített, hanem nyers kávébabot is pörkölt és saját receptek szerint keverékeket árult. A kezdetekkor még a csomagolást is maga készítette. Termékei minőségének köszönhetően a vállalat ma az öt kontinens több mint 40 országában jelen van, köztük Kelet-Európában, a Közel-Keleten és a Földközi-tenger térségében. A klasszikus olasz receptek továbbfejlesztése mellett a minőséget garantálja a folyamatos technológiai innováció és fejlesztés. A vállalat rendelkezik ISO 9001 minőség irányítással valamint magáénak tudhatja az Organic és Fair Trade minősítéseket is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Caffe Gioia CLASSIC Nespresso® kompatibilis kávékapszula” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük